Baantjes trekken in het zwembad

Op 29 november is er een extra sportactiviteit op woensdagnamiddag voor de leerlingen van L4 L5 L6. De kinderen van deze klassen krijgen hiervoor een brief met inschrijvingsstrook mee naar huis. Opgelet: om te mogen deelnemen moeten de leerlingen echt kunnen zwemmen en baantjes trekken. De activiteit gaat enkel door wanneer er voldoende inschrijvingen zijn.

Wijziging in de fietsrij

Om de drukte in de fietsstalling en om de fietsrijen beter te laten aansluiten, organiseren wij onze fietsrijen vanaf maandag anders: we hebben vanaf nu '4 fietsgroepen met elk een andere kleur. De leerlingen weten welke kleur ze hebben en zien via de kleur waar ze de fiets 's morgens moeten parkeren en waar ze 's avonds in de rij moeten gaan staan. Zo kunnen we vlotter vertrekken. Tevens vragen we de ouders om dicht tegen het hek te staan zodat de fietsers vlot de fietspoort kunnen uitrijden.

BELANGRIJK : nu al noteren!!!!!!!

In de algemene planning staat 14 maart genoteerd als een studiedag voor de leerkrachten en de leerlingen zouden die dag thuis blijven.

De studiedag gaat echter door op woensdag, 21 maart.

Dat betekent: 14 maart : de school is open en de leerlingen komen naar school.   21 maart : de school is gesloten en de leerlingen blijven thuis.

Tarieven voor busvervoer 2017-2018

Bij "info en linken" op deze website kan je bij het onderdeel "schoolreglement" twee nieuwe documenten vinden: 1) tarieven van de schoolbus

2) bondige informatie over afspraken in het nieuwe schooljaar

Schoolreglement 2017 - 2018

Het nieuwe schoolreglement 2017 - 2018 kan u vanaf vandaag vinden bij info --> schoolreglement. Tijdens de ouderavonden (kleuters op maandag, 26 juni en lagere school op dinsdag, 27 juni) zal u gevraagd worden om het nieuwe schoolreglement te ondertekenen. We bezorgen dit schoolreglement in papieren versie ALS hierom gevraagd wordt.