K3 en L6 : foto's van de proclamatie

Vanaf  vandaag kan je de foto's van de proclamatie bekijken op deze website bij "albums".

IEDEREEN - wijziging schooluren schooljaar 18 - 19

We brengen jullie nu al op de hoogte van de nieuwe openingsuren van de school vanaf 01 september 2018:

- 08.30 u. : de schoolpoorten gaan open voor toezicht

- 08.45 u. : eerste deel van de voormiddag (2 lesuren)

- 10.25 u. : voormiddagpauze

- 10.40 u. : tweede deel van de voormiddag (2 lesuren)

- 12.20 u. :  middagpauze

- 13.20 u. : namiddag (2 lesuren)

- 15.00 u. : einde van de schooldag

IEDEREEN - schoolfeest: dank je wel!

Het schoolfeest is alweer enkele dagen achter de rug. Toch wil ik eraan houden om alle kinderen en ouders te danken voor hun aanwezigheid. Zonder de vele vrijwilligers en de inzet van alle personeelsleden zou het aanbod er anders uitzien. Daarom ook een dikke dankjewel aan alle vrijwilligers en de personeelsleden!

IEDEREEN - W.K.-voetbal in De Horizon

We halen waarschijnlijk de krant of de T.V. niet met onze opening van het wereldkampioenschap voetbal in De Horizon. Maar het is wel een feit dat we dit moment eerder beleefden dan het echte wereldkampioenschap. Niettemin was de pret er niet minder om! Leerlingen kozen in groepjes van 5 hun ploegnaam en renden per ploeg het plein op. Kleuters en niet-deelnemers zaten en stonden klaar om de ploegen toe te juichen. De laatste 2 ploegen waren niet de minste! De leerkrachten stonden scherp om de openingsmatch te spelen en om te winnen! Fairplay en respect zijn sleutelwoorden die we dit volledige tornooi meenemen. De leerkrachten deden hun uiterste best en de doelmannen zorgden ervoor dat ze de ballen uit doel hielden. Jammer, maar Rayaan en Jaimey lieten enkele ballen door waardoor de eindstand op 3 - 2 kwam te staan. Jody en Chihab deden hun job als scheidsrechter en lijnrechter prima zodat er geen discussie was over de uitslag. Morgen is het rustdag (want als supporter ben je echt moe na een match), maar maandag staan er enkele ploegen geprogrammeerd!  Leerlingen, breng je supportersmateriaal mee; draag een voetbaltruitje als je er één hebt, ....  Neem een kijkje in ons album, want daar zie je de foto's van deze middag staan.

't Horizon-lijntje en kalender

De laatste dag van de maand april! Zoals elke maand staan het Horizon-lijntje en de kalender klaar op de betreffende pagina's.