Zorg

Zorg is een breed woord met een heel uitgebreid takenpakket. Alle leerkrachten werken hieraan mee, maar worden begeleid door juf  Kirsten (kleuterschool), juf Marieke (lagere school) en de directie.

De samenwerking met ouders en externe diensten, het maken van verslagen, het opvolgen van de leerlingen, het uitwerken van extra ondersteuning voor leerlingen, het plannen van overlegmomenten en vastleggen van afspraken, de dossiers van de leerlingen up-to-date houden enz... De coördinatie van al deze taken gebeurt door bovengenoemd team.

Heeft een leerling een probleem waarmee hij/zij niet terecht kan bij de juf van de klas? Geen nood, Het zorgteam staat klaar om te helpen. Eerst met een luisterend oor en nadien zoeken we samen een oplossing.