Zorg

Zorg is een breed woord met een heel uitgebreid takenpakket. Alle leerkrachten werken hieraan mee, maar worden begeleid door juf Annelies, juf Melanie en de directie.

De samenwerking met ouders en externe diensten, het maken van verslagen, het opvolgen van de leerlingen, het uitwerken van extra ondersteuning voor leerlingen, het plannen van overlegmomenten en vastleggen van afspraken, de dossiers van de leerlingen up-to-date houden enz... De coördinatie van al deze taken gebeurt door juf Annelies, juf Melanie en de directie.

Heeft een leerling een probleem waarmee hij/zij niet terecht kan bij de juf van de klas? Geen nood, juf Annelies, juf Melanie of de directie staan altijd klaar om te helpen. Eerst met een luisterend oor en nadien zoeken we samen een oplossing.