Administratie

"Basisschool De Horizon. Goedemorgen, met Estella!", dat hoor je wanneer juf Estella de telefoon opneemt.

Juf Estella kent de school, al de leerlingen en bijna al de ouders als geen ander.

Bij haar kan je terecht met al je administratieve vragen en het invullen van de aanvragen van de studietoelagen.
Zij zorgt ervoor dat de gegevens van de kinderen netjes in de computer opgeslagen worden.
Het maken van de leerlingenfacturen en de opvolging van de betaling behoort ook tot haar takenpakket.

De leerlingen kennen haar vooral als de juf die schrammen verzorgt, pleisters kleeft en zieke kinderen de nodige verzorging geeft. Wanneer je zoon/dochter zo ziek is dat het best is dat ze naar huis gaan, contacteert zij de ouders.

Juf Estella is voor de ouders bereikbaar op dinsdagvoormiddag, donderdagvoormiddag en vrijdagvoormiddag. Indien je haar via mail wil bereiken, dan kan dit via: secretariaat@bs-dehorizon.be

Telefoneer je op maandag naar school, dan hoor je een andere stem! Juf Valérie is die dag aanwezig en tracht je verder te helpen of geeft boodschappen door.

Zij zorgt ervoor dat de facturen van schoolaankopen bij de hoofdboekhouder in Beringen geraken zodat de leveranciers op tijd hun centen krijgen.