Administratie

"Basisschool De Horizon. Goedemorgen, met Estella!", dat hoor je wanneer juf Estella de telefoon opneemt.

Juf Estella kent de school, al de leerlingen en bijna al de ouders als geen ander.

Bij haar kan je terecht met al je administratieve vragen en het invullen van de aanvragen van de studietoelagen.
Zij zorgt ervoor dat de gegevens van de kinderen netjes in de computer opgeslagen worden.
Het maken van de leerlingenfacturen en de opvolging van de betaling behoort ook tot haar takenpakket.

De leerlingen kennen haar vooral als de juf die schrammen verzorgt, pleisters kleeft en zieke kinderen de nodige verzorging geeft. Wanneer je zoon/dochter zo ziek is dat het best is dat ze naar huis gaan, contacteert zij de ouders.

Juf Estella is voorlopig afwezig.

Indien je haar via mail wil bereiken, dan kan dit via: secretariaat@bs-dehorizon.be

Omdat juf Estella voorlopig thuis is, hebben we een dame die het werk overneemt : juf Ilham! Op maandag en dinsdag is zij aanwezig. Op woensdag is zij soms aanwezig. We vragen de ouders dat zij met hun vragen op maandag of dinsdag naar school komen.