levensbeschouwelijke vakken

In onze school maken de ouders voor hun leerling vanaf L1 een keuze in de levenbeschouwelijke vakken. Momenteel organiseren wij niet-confessionele zedenleer, rooms-katholieke godsdienst, protestantse godsdienst en islamtische godsdienst. De leerlingen krijgen 2 uur onderricht per week in dit vak.

Juf Ingrid kent haar leerlingen die rooms-katholieke godsdienst volgen op haar duimpje. Naast het lespakket voor deze godsdienst bereidt juf Ingrid de leerlingen van het eerste leerjaar ook voor op hun eerste communie.

Op maandagvoormiddag is zij aanwezig op school.

Leerlingen die kiezen voor niet-confessionele zedenleer zitten in het klasje bij juf Goele. Zij werken vooral rond projecten die al dan niet aangebracht worden door de leerlingen, zoals respect en verdraagzaamheid enz.

Op maandagvoormiddag en donderdag namiddag is zij aanwezig op school.

Onze leerlingen kunnen Islamitische godsdienst volgen. Meester Mustafa neemt de leerlingen van L3 en L4 onder zijn hoede op maandagvoormiddag en .Op donderdagnamiddag zijn de leerlingen van L5 en L6 aan de beurt.

Juf Sangül is op maandagvoormiddag op school voor de leerlingen van L1 en L2.

Juf Melina