Visie

Onze school behoort tot het GO! (Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap) en staat open voor iedereen, ongeacht afkomst, godsdienst, ideologie enz... Iedereen is dus van harte welkom en wordt gerespecteerd als persoon met zijn/haar eigen instelling.
De kleinschaligheid van onze school heeft als voordeel dat we elkaar kennen, snel kunnen inspelen op vragen van ouders en aandacht voor de kinderen. Alle personeelsleden engageren zich hiervoor.
De eindtermen die alle leerlingen op het einde van de basisschool moeten behalen, zijn - net als bij de andere onderwijsnetten - identiek. Om dit te bereiken hebben we niet alleen onze leermethodes voor de vakken, maar werken we doorheen de dag ook aan sociale vaardigheden, welbevinden en betrokkenheid. Leren leren en leren samenleven gaan hier hand in hand.

Neem rustig een kijkje in de rubrieken op deze website en leer ons kennen. Wil je nog meer informatie? Neem contact via mail of telefoon en we zoeken samen een gepast moment waarop we jullie kunnen ontvangen.