Inschrijvingen

Vanaf 2,5 jaar (30 maanden) mogen peuters naar school komen. Hiervoor zijn vaste instapdata voorzien:

• 1 september
  • maandag na de herfstvakantie (6 november)  --> ben jij vandaag 2,5 jaar? Dan ben je vanaf vandaag welkom in onze school!
  • maandag na de kerstvakantie
  • 1 februari
  • maandag na de krokusvakantie
  • maandag na de paasvakantie
  • maandag na het week-end van O.L.H.-hemelvaart

Ouders kunnen steeds terecht voor een kennismakingsbezoek en -gesprekje. Een telefoontje of een mailtje en we zoeken samen naar een geschikt moment (011/ 44.53.34 of hilde.ceyssens@bs-dehorizon.be)

Voor de kinderen die 2,5 jaar worden in het nieuwe schooljaar: Wacht je op een uitnodiging van de school? Jammer. Persoonlijke uitnodigingen worden niet meer door de school verstuurd.
Wel kregen al deze ouders een brief van de stad met daarin de instapdata en mogelijkheid tot inschrijven in de scholen van Hamont-Achel.

Op dinsdag, 24 april om 19.00 u. nodigen we ouders uit waarvan hun zoontje/dochtertje in het komende schooljaar voor het eerst naar school gaat!  Deze avond wordt er algemene informatie gegeven over onze school, onze klasjes, de leerkrachten, de werkwijze enz..... Van harte welkom!