Inschrijvingen

Vanaf 2,5 jaar (30 maanden) mogen peuters naar school komen. Hiervoor zijn vaste instapdata voorzien:

• 1 september
  • maandag na de herfstvakantie
  • maandag na de kerstvakantie
  • 1 februari
  • maandag na de krokusvakantie
  • maandag na de paasvakantie
  • maandag na het week-end van O.L.H.-hemelvaart

Je kan zelf de instapdatum voor jouw kindje opzoeken --> ga naar "google" --> tik in : "bereken de instapdatum voor je kleuter" --> tik de geboortedatum van je zoontje/dochtertje in en je krijgt automatisch de juiste instapdatum.

Ouders kunnen steeds terecht voor een kennismakingsbezoek en -gesprekje. Een telefoontje of een mailtje en we zoeken samen  een geschikt moment (011/ 44.53.34 of hilde.ceyssens@bs-dehorizon.be)

Voor de kinderen die 2,5 jaar worden in het nieuwe schooljaar: Wacht je op een uitnodiging van de school? Jammer. Persoonlijke uitnodigingen worden niet meer door de school verstuurd.
Wel kregen al deze ouders een brief van de stad met daarin de instapdata en mogelijkheid tot inschrijven in de scholen van Hamont-Achel.

Het spreekt voor zich dat we veel belang hechten aan een regelmatig schoolbezoek! Al spelend ontdekken kleuters de wereld in de klas en rondom hen heen, leren ze nieuwe woordenschat, leren ze vriendjes kennen, leren ze samenspelen en nog zoveel meer!