Beste bezoeker

Met het openen van de website kom je onze school binnen. We heten je dan ook van harte welkom in basisschool De Horizon!

In dit korte voorwoord willen we ons even voorstellen.

Onze school behoort tot het GO! (Onderwijs van de Vlaamse Gemeenschap) en staat open voor iedereen, ongeacht afkomst, godsdienst, ideologie enz... Iedereen is dus van harte welkom en wordt gerespecteerd als persoon met zijn/haar eigen instelling.
De kleinschaligheid van onze school heeft als voordeel dat we elkaar kennen, snel kunnen inspelen op vragen van ouders en aandacht voor de kinderen. Alle personeelsleden engageren zich hiervoor.
De eindtermen die alle leerlingen op het einde van de basisschool moeten behalen, zijn - net als bij de andere onderwijsnetten - identiek. Om dit te bereiken hebben we niet alleen onze leermethodes voor de vakken, maar werken we doorheen de dag ook aan sociale vaardigheden, welbevinden en betrokkenheid. Leren leren en leren samenleven gaan hier hand in hand.

Neem rustig een kijkje in de rubrieken op deze website en leer ons kennen. Wil je nog meer informatie? Neem contact via mail of telefoon en we zoeken samen een gepast moment waarop we jullie kunnen ontvangen.

Hilde Ceyssens
directeur
directie@bs-dehorizon.be

België : 011/44 53 34 Nederland : 0032/11 44 53 34

Ouders en nieuwe instappertjes zijn na afspraak welkom om een kijkje te komen nemen in onze school en kleuterafdeling! De eerstvolgende instapdatum is op maandag, 06 november. Peuters vanaf 2jaar6maanden mogen dan de schoolpoort binnen!

Voor een kennismakingsbezoekje ben je welkom na afspraak via 011/44.53.34 of hilde.ceyssens@bs-dehorizon.be

In de rubriek : "kalender" staat de planning van de maand oktober.

In de rubriek : "nieuws" voegden we informatie toe op datum van 17 oktober.

In de rubriek : "info en linken" --> "brieven aan ouders" voegden we al de brieven van de maand oktober toe.

In de rubriek : "MOS" voegden we een artikeltje toe op datum van 17 oktober.

In de rubriek : "vriendenkring" voegden we een artikel toe op datum van 17 oktober.