Vriendenkring

Onze kienavond van vrijdag, 13 oktober mocht er zijn! Mooie prijzen met een T.V. als hoofdprijs! Iedereen waagde zijn kans! Juf Kirsten Nijs en juf Cindy zorgden ervoor dat alles netjes georganiseerd was. De andere leerkrachten zagen we 's avonds aan het werk zodat iedereen op zijn of haar wenken bediend werd. Kortom: een mooie samenwerking; ouders en sympathisanten die ons steunden en zo kwam er extra geld in het bakje voor een extra aankoop van laptops. Van harte dank voor de steun!

 

Een aantal ouders engageert zich om lid te worden van de vriendenkring. Dit is een VZW (= vereniging zonder winstoogmerk).

Drie of vier keer per jaar komen zij samen en plannen ze activiteiten. De opbrengsten van deze activiteiten komen in n of andere vorm steeds ten goede van de kinderen, de klassen en de school.

Zo zetten zij zich ten dienste bij de sponsorloop, het grootouderfeest, de kienavond, afsluiten van het eerste trimester, sintbezoek, nieuwjaarsreceptie, carnavalfeest, spelletjesnamiddagen voor grootouders, afsluiten van het tweede trimester, schoolfeest, proclamaties voor K3 en L6, enz...

De vriendenkring komt financieel tegemoet bij verschillende activiteiten zoals bij het fruitproject, financile hulp aan de sint, klasmateriaal, traktatie voor de grootouders, frietjesdag, ijstraktatie enz....

Koleneind 1
3930 Hamont-Achel

B: 011/44 53 34
NL: 0032/11 44 53 34