Onderhoud

Josine en Annick zijn elke dag paraat in de kleuter- en de lagere school met emmer, dweil en stofdoek. Zij zorgen ervoor dat de vloer en de ramen hun vaste beurt krijgen en dat de klassen netjes zijn!

Soms zijn ze "handige Harrie's" en helpen ze met hun creatieve handen de leerkrachten wel eens met naald en draad om handvaardigheidswerkjes tot een goed einde te brengen.

 

 

 

 

We zien hem niet elke dag maar toch verzet hij bergen werk! Onze buitenwerkman Patrick klust waar het nodig is. Is er een toilet verstopt? Moet het gras bij de kleuters korter? Moet er een nagel in de muur geklopt worden? Dan zie je Patrick met zijn gereedschapskoffer zijn ronde doen!

Ook Patrick draagt een steentje bij aan het onderhoud binnen onze school! Waar nodig staat hij met de boormachine, hamer of ladder klaar. Ook buiten zorgt hij ervoor dat het groen onderhouden blijft! Momenteel wensen we Patrick van harte een goed herstel toe na zijn operatie. Ad neemt voorlopig de taken van Patrick over. Hij wordt geholpen voor een vrijwilliger. De grote en kleine klussen worden dus gewoon volgens het lijstje verder afgewerkt zodat de school proper en veilig blijft!

Koleneind 1
3930 Hamont-Achel

B: 011/44 53 34
NL: 0032/11 44 53 34