Kom je met de bus naar school?

Dan ben je bij Annick en Josine in goede handen.
Buschauffeur Ira zorgt ervoor dat zowel de kinderen als de busbegeleidsters veilig ter plekke komen. Hij heeft de nodige ervaring om met het busje doorheen de straten van Hamont en Achel te rijden. Niet alleen haalt Ira de kinderen op en brengt ze terug naar thuis, neen: hij doet ook korte uitstap-ritjes met de klassen. Iedereen kent Ira en na een jaartje kent Ira ook bijna al de kinderen met naam!

's Morgens begeleidt Annick de kinderen tijdens hun rit naar school. 's Avonds neemt Josine de taak van Annick over en dan begeleidt zij de kinderen tijdens de rit naar huis.

Ben jij een busreiziger en zal je uitzonderlijk een keertje niet met de bus naar school komen? Hang dan de busaffiche aan het raam. Zo weten Annick en de buschauffeur dat ze niet op jou moeten wachten.