Kom je met de bus naar school?

Juf Josine is al enkele jaren de busbegeleidster die 's avonds aanwezig is op de bus. Vanaf nu zie je haar elke morgen en elke avond wanneer zij de kinderen ophaalt en weer terug thuis brengt. De kinderen zijn bij haar in goede handen!

Wat is haar taak precies? Zij wacht de kinderen op aan de ingang van de bus en 's avonds zorgt zij ervoor dat de kinderen veilig uit de bus stappen. Dit betekent dat de ouders aan de bus moeten staan: zowel 's morgens als 's avonds. Zij brengt de kinderen NIET tot aan de huisdeur! Wanneer iedereen zich aan deze regel houdt, zal de busrit vlot verlopen!

Ben je 's morgens niet op tijd klaar wanneer de bus aankomt, dan zullen de ouders zelf voor vervoer naar school moeten zorgen!

En hier presenteren wij onze nieuwe buschauffeur Johan! Alhoewel hij nieuw is op onze school is hij zeker niet onervaren als buschauffeur.

Hij zal ervoor zorgen dat de kinderen en juf Josine veilig opgehaald en terug naar huis gebracht worden. Hij houdt zeker rekening met de verkeersregels en doet zijn best om dit binnen de normale tijdstippen te doen! Buschauffeur Johan, we heten je van harte welkom op onze school en hopen dat je je vlug thuis zal voelen in de school en in de bus! Veel succes!

Ga je 's morgens NIET mee met de schoolbus (ziek of ouders brengen je met de auto naar school): dan hang je je buskaart aan het raam. Zo kunnen wij gewoon verder rijden zonder tijdverlies!