Kom je met de bus naar school?

Dan ben je bij  Josine in goede handen.
Onze nieuwe buschauffeur Johan zorgt ervoor dat zowel de kinderen als de busbegeleidster veilig ter plekke komen. Hij heeft de nodige ervaring om met het busje doorheen de straten van Hamont en Achel te rijden. Niet alleen haalt buschauffeur Johan de kinderen op en brengt ze terug naar thuis, neen: hij doet ook korte uitstap-ritjes met de klassen. Iedereen zal hem snel leren kennen en na een jaartje kent Johan ook bijna al de kinderen met naam!

's Morgens en 's avonds begeleidt Josine de kinderen tijdens hun rit naar school.

Ben jij een busreiziger en zal je uitzonderlijk een keertje niet met de bus naar school komen? Hang dan de busaffiche aan het raam. Zo weten Josine en de buschauffeur dat ze niet op jou moeten wachten.