Opvang

Juf Josine is elke morgen om 07.00 uur paraat in de voorschoolse opvang. Zij wacht de kleuters en de leerlingen op met een hartelijke "goede morgen". Wie nog even rustig wil ontwaken, kan dit. Wie al actief wil bezig zijn, kan dit ook.

Kortom: juf Josine heeft oog en hart voor iedereen! Ook 's avonds is juf Josine een uurtje aanwezig in de opvang. Samen met juf Annick zorgt zij ervoor dat geen enkele kleuter of leerling aan hun aandacht ontsnapt!

Juf Annick wacht na elke schooldag de kleuters en de leerlingen op in de naschoolse opvang. Hierbij krijgt ze ondersteuning van juf Josine. Met vaardige hand en veel knutseltalent worden de kinderen begeleid in hun bezigheid. Wie huiswerk wil maken, krijgt hiertoe de gelegenheid.

Kortom: bij juf Annick zijn de kinderen zeker ook in goede handen!