Vr. 01

- L6 : fruitsapfuif in het kader van MEGA (informatie volgt nog) Tegelijkertijd is er voor de ouders een info-moment  (informatie volgt nog)

- L3 L4 L5 L6 : sporthal

- IEDEREEN : groente- en/of fruitmoment van de namiddag

- PEUTERS en KLEUTERS : vandaag vertrekt een mail naar de ouders van kleuters voor de inschrijving van de ouderavond van 12 juni. Graag snel inschrijven!

Za. 02
Zo. 03
Ma. 04
Di. 05
Wo. 06

Do. 07
Vr. 08

Za. 09
Zo. 10
Ma. 11

- IEDEREEN : frietjesdag 1 (brief aan ouders --> brief nr. ....)

- L1 L2 L3 L4 L5 : vandaag wordt een mail verstuurd naar de ouders voor de inschrijving van de ouderavond die doorgaat op 26/06. Graag snel inschrijven!

Di. 12

- P en K : ouderavond (ouders kregen een mail/brief voor de inschrijving op 01 juni)

- L2 L3 : bibbezoek : alle boeken moeten vandaag ingeleverd worden. Heb je de boeken niet bij, dan moet je met je ouders de boeken terug naar de bib brengen)

Wo. 13

Do. 14

- L : start voetbaltornooi De Horizon (info en linken --> brieven aan ouders --> brief nr. 84)

Vr. 15

- LAGER : sporthal

- IEDEREEN : groente- en/of fruitmoment van de namiddag

- ISLAM-kinderen : vieren vandaag het Suikerfeest. Je mag met een afwezigheidsbriefje gewettigd thuisblijven om dit feest te vieren. Invulbriefjes worden via de islam-leerkracht bezorgd.

Za. 16

- IEDEREEN : schoolfeest!

Zo. 17
Ma. 18

- IEDEREEN : frietjesdag 2

- L6 : start van de OVSG-toetsen (info en linken --> brieven aan ouders --> brief nr. ....)

Di. 19

- P en K : schoolreis naar Monkey Town (brieven aan ouders --> brief nr. ....)

- L6 : dag 2 van de OVSG-toetsen

Wo. 20

- L1 : Op bezoek bij de konijnen bij meester Brecht thuis

- L6 : dag 3 van de OVSG-toetsen

Do. 21
Vr. 22

Za. 23
Zo. 24
Ma. 25

- IEDEREEN : frietjesdag 3

Di. 26

- LAGER : ouderavond + rapport 4 (inschrijvingen gebeuren via mail die verstuurd wordt op maandag, 11/06)

- L : ONDER VOORBEHOUD : zwemmen in Wilgenhof (info en linken --> brieven aan ouders --> brief nr. 77)

Wo. 27

- K3 en L6 : proclamatie (brieven aan ouders --> brief nr. ....)

- L4 L5 L6 : bibbezoek (alle boeken moeten vandaag ingeleverd worden. Indien je de boeken niet bij hebt, moet je met je ouders naar de bib om de boeken terug in te leveren)

- IEDEREEN : groente- en/of fruitmoment van de dag

- LAGER : dag op wielen (brieven aan ouders --> brief nr. ....)

Do. 28

- L4 L5 L6 : schoolreis : avonturenparcours in Houthalen (zie website --> info en linken --> brief nr. ....)

- L1 L2 L3 : schoolreis naar De Valkenier (brieven aan ouders --> brief nr. .....)

- P en K : dag op wielen (brieven aan ouders --> brief nr. .....)

Vr. 29

- IEDEREEN : om 12.05 u. start de zomervakantie. We wensen iedereen heerlijke dagen, veel vrije tijd en tijd om leuke dingen te doen. We zien elkaar graag terug in het nieuwe schooljaar!

Za. 30