Februari 2018

Do. 01

- Ben jij vandaag 2,5 jaar en kom je voor het eerst naar school? We heten jou en je ouders van harte welkom!

Vr. 02

- L3 L4 L5 L6 : sporten in de sporthal

- IEDEREEN : nieuw op vrijdagnamiddag : op vraag van het leerlingenparlement : extra groente/fruitmoment : zelf meebrengen

- K3 : vandaag ontvangen de ouders van kinderen van K3 een mailtje met daarin de uitnodiging voor de ouderavond van dinsdag, 27 februari. We verwachten graag snel een antwoord voor de inschrijving (via mail)

Za. 03
Zo. 04
Ma. 05

- L1 L2 L3 : Ga jij mee op boerderijklasse? Betaal je in 4 beurten? Breng dan vandaag € 30 mee naar school. Betaal je in 2 beurten? Breng dan vandaag € 60 mee naar school.

- IEDEREEN : het 10-uurtje wordt vandaag aan alle kinderen als traktatie aangeboden! Kinderen brengen vandaag GEEN 10-uurtje mee naar school!

Di. 06

- IEDEREEN : we doen mee met "dikketruiendag" (zie website --> brieven aan ouders --> brief nr. 43)

Wo. 07

- IEDEREEN : groente/fruitmoment van de week : zelf groente/fruit meebrengen

Do. 08
Vr. 09

- IEDEREEN : carnaval (zie website --> brieven aan ouders --> brief nr. 41)

Za. 10

Zo. 11

Ma. 12

Di. 13

Wo. 14

Do. 15

Vr. 16

Za. 17

Zo. 18

Ma. 19

- L6 : een geheimzinnige koffer staat in de klas : spannend!

- Ben jij vandaag 2,5 jaar? Dan mag je vandaag voor het eerst naar school! We wensen je een fijne instap!

- L3 : zwemmen (zie website --> brieven aan ouders --> brief nr. 44)

Di. 20

- L4 L5 L6 : naar de bib. Breng zeker je bibboeken van thuis mee want anders moet je ze ZELF terug gaan brengen naar de bib

Wo. 21