Schoolreglement 2017 - 2018

Het nieuwe schoolreglement 2017 - 2018 kan u vanaf vandaag vinden bij info --> schoolreglement. Tijdens de ouderavonden (kleuters op maandag, 26 juni en lagere school op dinsdag, 27 juni) zal u gevraagd worden om het nieuwe schoolreglement te ondertekenen. We bezorgen dit schoolreglement in papieren versie ALS hierom gevraagd wordt.

Allerlei voor iedereen

Met dit warme weer vragen we nogmaals en met aandrang dat iedereen gepaste kledij draagt: blote schouders verdragen geen zon --> daarom T-shirts of kledij met korte mouwen. Smeer 's morgens ook uw zoon/dochter in met zonnecrème.

Een warme dag!

Vandaag was een speciale dag die eigenlijk niet zo fijn was voor de leerlingen van de lagere school. Iedereen zal de rookwolk van een uitslaande brand gezien hebben. Hierdoor dienden we met de leerlingen binnen te blijven en dat op zo een warme dag! De kleutertjes hebben er niet veel van gemerkt want zij vermaakten zich in de speeltuin De Bosuil!

WELKOM op onze nieuwe website!

Beste lezer!

Je ziet het: onze nieuwe website staat online! Het heeft lang geduurd; maar ons geduld werd zeker beloond! Een nieuwe, frisse lay-out voor jullie en voor de beheerder héél wat gebruiksvriendelijker om alles klaar te stomen  dan in onze vorige website! Dank aan de ontwerper die véél geduld had om alle vragen van de directie te verwerken in deze website.De foto's van dit schooljaar zullen met regelmaat gepost worden zodat bij de start van de zomervakantie alle foto's door jullie te bekijken zijn! Een aantal items (zoals 't HORIZON-lijntje, ...) worden verder ook nog terug geplaatst! Veel plezier!