De school is terug open

Beste ouders,

Vanaf 16 augustus is de school in de voormiddag open en maken we ons klaar om op 01 september alle administratie in orde te hebben.

Indien jullie tijd hebben, kunnen jullie al een kijkje nemen op de verschillende pagina's van deze website:

- de kalender van augustus en september is ingevuld

- bij "brieven aan ouders" staan bijna al de brieven van september klaar

Ook onze secretaresse is weer volop aan het werk om alle facturen te ordenen: er zijn een héél aantal facturen nog niet betaald. Om problemen met de centrale administratie en een incassobureau te vermijden, vraag ik om goed na te kijken of de facturen betaald werden en indien dit nog niet gebeurde om dit snel te doen. Zo kunnen we met een gerust hart op 01 september terug starten.

Wij kijken er alvast naar uit!

De vakantie nadert zijn einde!

Vanaf 16 augustus is de school in de voormiddag open.

We zijn klaar om nieuwe kleuters en leerlingen in te schrijven!

Foto 's eerste trimester

Op dit moment kan je alle foto 's van het eerste trimester (tot einde december) op de website bekijken. Je kan ze vinden onder de rubriek "albums"

Tarieven voor busvervoer 2017-2018

Bij "info en linken" op deze website kan je bij het onderdeel "schoolreglement" twee nieuwe documenten vinden: 1) tarieven van de schoolbus

2) bondige informatie over afspraken in het nieuwe schooljaar

Een fijne vakantie gewenst!

Inmiddels zijn de eerste vakantiedagen voorbij en hopelijk konden de kinderen al een beetje genieten. Op school zijn we nog enkele voormiddagen actief: leerkrachten zijn bezig met het poetsen van de klassen. Hier en daar wordt er gewisseld van lokaal waardoor we een heus verhuisbedrijf lijken. Tijdens de vakantie zullen er dakwerken uitgevoerd worden aan het gebouw van de lagere school. Kortom: ook tijdens de vakantie blijft er beweging op school.

Vanaf 16 augustus zijn we weer paraat voor ouders en leerlingen en houden we jullie verder op de hoogte van de organisatie en planning voor het nieuwe schooljaar.

Geniet van de vakantie!

Schoolreglement 2017 - 2018

Het nieuwe schoolreglement 2017 - 2018 kan u vanaf vandaag vinden bij info --> schoolreglement. Tijdens de ouderavonden (kleuters op maandag, 26 juni en lagere school op dinsdag, 27 juni) zal u gevraagd worden om het nieuwe schoolreglement te ondertekenen. We bezorgen dit schoolreglement in papieren versie ALS hierom gevraagd wordt.