De MOS-vlag is aangekomen

Als hoogtepunt van onze MOS-acties mochten we vorige vrijdag de MOS-vlag afhalen in Gent. Vroeg uit bed om op tijd in Gent te zijn! Het lukte perfect. Inez, Esma en Dario mochten ter plekke deelnemen aan een workshop terwijl  meester Brecht en de directie mochten proeven van nog meerdere MOS-acties die andere scholen uitwerkten. Even werden we terzijde genomen omdat men in mei een bezoek aan onze school wil organiseren. Onze ECO-tuin reist blijkbaar via een filmpje het Vlaamse land door als voorbeeld van een realisatie waarbij vele partners betrokken waren. In mei wil men dan ter plekke komen kijken, ruiken, voelen... En wat zeggen wij dan: "Natuurlijk, jullie zijn welkom!" Zo zie je maar dat MOS-werking niet stopt bij het behalen van de vlag!

Ouderavond 1

OPGELET : alle ouders van kinderen in K3 L1 L2 L3 L4 L5 L6 ontvingen een mail met uitnodiging voor de ouderavond van donderdag, 09 november. We vragen om snel in te schrijven zodat wij onze planning kunnen opstellen.

BELANGRIJK : nu al noteren!!!!!!!

In de algemene planning staat 14 maart genoteerd als een studiedag voor de leerkrachten en de leerlingen zouden die dag thuis blijven.

De studiedag gaat echter door op woensdag, 21 maart.

Dat betekent: 14 maart : de school is open en de leerlingen komen naar school.   21 maart : de school is gesloten en de leerlingen blijven thuis.

Tarieven voor busvervoer 2017-2018

Bij "info en linken" op deze website kan je bij het onderdeel "schoolreglement" twee nieuwe documenten vinden: 1) tarieven van de schoolbus

2) bondige informatie over afspraken in het nieuwe schooljaar

Schoolreglement 2017 - 2018

Het nieuwe schoolreglement 2017 - 2018 kan u vanaf vandaag vinden bij info --> schoolreglement. Tijdens de ouderavonden (kleuters op maandag, 26 juni en lagere school op dinsdag, 27 juni) zal u gevraagd worden om het nieuwe schoolreglement te ondertekenen. We bezorgen dit schoolreglement in papieren versie ALS hierom gevraagd wordt.